Връщане и рекламации

Връщането на стока, закупена онлайн от alissa.bg е много лесно. Ваше законно ПРАВО е да се откажете от направената онлайн покупка (формуляр за връщане) в рамките на 14 дни.

Ако имате намерение да върнете продукт, разполагате с 14 дни да го направите, без да дължите обяснение за причината за връщане. Моля, прочетете информацията по-долу за да сте сигурни, че сте спазили всички условия за връщане, попълнете заявлението за връщане, и изпратете продукта към нас. Важи за територията на България, както за физически, така и за юридически лица.

ВАЖНО:
– Връщането на закупени артикули трябва да бъде в оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт, ако има такива.
– Върнатият продукт трябва да бъде в добро състояние и без следи от употреба.
– За текстил – продуктът не бива да бъде използван, деформиран, пран, замърсен или с други следи от употреба.
– Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от клиента.

Не подлежат на връщане:

– стока с лош вид и/или видими следи от употреба
– транспортни разходи, такси при плащане и наложен платеж (при връщане на продукти не се възстановяват разходите за транспорт, такси при плащане или наложен платеж, заплатени от Вас по време на покупката);

При върнати стоки, всички платени суми по поръчки се възстановяват по банков път, с изключение на сумите за куриерски такси. Срокът за възстановяване на сумата на поръчка относно рекламация е 5 дни от датата на получаване на върнатата пратка.

Разпечатайте, попълнете и изпратете следния формуляр заедно със стоката на адрес:
ЕКОНТ Офис Технически Университет – Варна, за БИОЛЕНД БГ ООД / МОЛ Красимира Маркович.
Ако имате въпроси, преди да изпратите стоката – свържете се с нас на 0899 108 594.