За нас

Нашата мисия

Мотото на Alissa.bg е „Пожелай си вълшебство“ („Wish for magic“)

Цитат на Роалд Дал гласи:
„A little magic can take you a long way“
…и не би могъл да е по-точен! Малко магия наистина може да те отведе далеч! В един по-красив и вдъхновен свят, където емоциите оживяват и всичко придобива вълшебен оттенък…

Ние от Alissa.bg приемаме това като своя кауза. Основният ни двигател е нестихващият стремеж да те вдъхновим и да допринесем с нашата „щипка вълшебство“ да направиш света си още по-богат.

Продуктите ни включват родословни дървета, постери за детска стая с персонализирана буква/име, покани за събития, поздравителни картички, ученически албуми (и още бъдещи изненади), сътворени с много желание и отдаденост, и изпипани до най-малкия детайл. Те са израз на нестихващо вдъхновение и любов към красивото, което прави света ни малко по-специален! 💛💛💛

Вдъхновение
Обожаваме работата си и творим неуморно, за да те изненадваме редовно с нови творения.
Качество
Основно правило на Alissa –  да изпипваме и най-малкия детайл, за да получиш продукт, в който ще се влюбиш.
Удовлетворение
Истинско удоволствие e да превръщаме специалните ти поводи в незабравими събития!
Емоция
Подаръкът от Alissa има суперсилата да доставя голяма радост и незабравими емоции между приятели и близки.

Нашите продукти

Един от основните ни продукти е Родословното дърво – стоплящ сърцето, емоционален и въздействащ подарък!

Идеята за него се зароди преди години, покрай подготовката на сватбата ни, когато с моят съпруг решихме, че на това събитие би било прекрасно ние самите да поднесем подаръци на нашите родители, в знак на благодарност, любов и признателност за всичко, което са направили за нас. Трябваше да е нещо специално, със замисъл, нещо  свързано със семейното начало. Идеята дойде някак естествено, спонтанно и напълно логично – богато родословно дърво, отпечатано на канава с внушителен размер, в рамка, съобразена с интериора на дома им. Въздействието от подаръка беше изключително, и това ни вдъхнови да сътворим този продукт, вече и в няколко варианта, от които и такъв, който е чудесен подарък при появата на бебе.

Вижте ги тук →

Персонализирани постери за детска стая – в комбинация с име или буква на детето

Постерите ни за детска стая са предимно комбинации от две или три картини, с възможност за персонализиране на дизайна с името или буквата на детето. Вариантите за комбиниране са многобройни, и е страхотно удоволствие да се обмисля и избира съчетанието от изображения, което най-много би зарадвало щастливия малчуган, който ще го получи. Истинското удовлетворение обаче ще настъпи тогава, когато поднесете на детето този уникален подарък и усетите детския възторг.

Вижте ги тук →

Покани за събития

Да получиш красива и интересна покана, самó по себе си е един малък празник! Празник за очите и душата! Тази категория ни е от любимите, тъй като е свързана със специални събития, вълнения, емоции и прекрасни моменти. За нас е истинско удоволствие да съдействаме тези мигове да бъдат още по-красиви и вълнуващи както за теб, така и за гостите, които несъмнено ще са впечатлени и ще се почувстват много специални! Поканите са онези малки, но много важни детайли от голямото събитие, които го правят още по-празнично и незабравимо!

Вижте ги тук →

Поздравителни картички

Този раздел постепенно ще обогатяваме с все повече картички за всякакви поводи и празници. Някои от тях са „свързан продукт“, което означава, че пасват на стила и визията, и/или включват детайл от дизайна на някой от останалите продукти, и би било чудесен избор да се поднесат в комплект с този продукт, за един завършен и обмислен подарък.

Вижте ги тук →

Ученически албуми

Ученическите албуми са един от „специалитетите“ на Alissa.bg, с който много се гордеем 😊. Смело можем да заявим, че с цялостния си облик, албумчето е единствено по рода си! Когато разработвахме дизайна, целта ни беше да избегнем масовите „ретро“ визии на този тип продукти, където снимката на всяко дете е поместена в общ шаблон, размножен по страниците на албума. Точно обратното – искахме усещане за индивидуалност, емоция и весели спомени. Измежду разнообразните страници със снимки на учениците, са поместени и страничка с послание към класната, както и мечтите и стремежите на всяко от децата.

Вижте ги тук →

Банери за рожден ден

Една специална индивидуална поръчка ни вдъхнови да създадем тази нова категория в сайта – банери за рожден ден, които тематично сме съчетали с поканите и постерите, които предлагаме от съответната серия. Колко специални само ще се почувстват малките рожденици, когато празникът им е „украсен“ с този голям персонализиран надпис с тяхното име!

Вижте ги тук →

  positive review  Прекрасни продукти с красиви дизайни, с перфектно качество и внимание към детайла.🌸🐻✨ Определено и в бъдеще ще поръчвам от тях! Чудесна идея са и за подаръци. Благодаря още веднъж на целия екип на Alissa.bg за вложения труд и вежливо отношение.❤️

  Irena Velikova-Mincheva Avatar Irena Velikova-Mincheva
  16.06.2020

  positive review  Искам да ви разкажа за този "Магазин за вълшебни печатни творения...", както се представят те😊 Ами ВЪЛШЕБНИ СА, защото дамата, която твори е ВЪЛШЕБНИЦА! Искам още веднъж да кажа БЛАГОДАРЯ за красотите, които сътворихте за дъщеря ни, за търпението и за това, че сбъднахте идеите ми! Изключително бързи и коректни, много добра комуникация с клиента! Пожелавам ви здраве, успех и много доволни клиенти!!!

  Димитрина Колева-Паскова Avatar Димитрина Колева-Паскова
  04.02.2021

  positive review  Много красиви еднорози и прекрасно изпълнена поръчка с картичка в допълнение!

  Teodora Taseva Avatar Teodora Taseva
  30.09.2020

  positive review  За първи път поръчвам от Alissa.bg и останах изключително доволна. Постерите са прекрасни. Отново бих пазарувала от този сайт!

  Gulten Mehmed Avatar Gulten Mehmed
  22.10.2020

Имаш въпроси? Не се колебай да се свържеш с нас, ако ти е необходима повече информация. За нас ще е удоволствие да обсъдим това, от което се нуждаеш.

Можеш да ни последваш и във Facebook, Instagram и YouTube.