За нас

Нашата мисия

.:: Заедно създаваме вълшебна среда за децата! ::.

Здравейте на всички прекрасни хора, попаднали на страницата ни в стремежа си да осигурят красива и вълнуваща среда за своите деца, и които обичат да правят специални и докосващи сърцето подаръци! 💛

Alissa.bg е български бранд, създаден с каузата да ви отведе в свят на цветни емоции, красота и вдъхновение. Децата са мечтатели, с бурно въображение и свободен дух, и нашата задача като родители е да развиваме и насърчаваме тези качества у тях. Ние сме тук, за да ви съдействаме да украсите тяхното пространство с тематични и персонализирани постери с мотивиращи послания.

За най-близките и скъпи на сърцето ви хора създаваме красиви родословни дървета с елегантен дизайн и емоционални послания. Освен прекрасен декор в интериора, те ще носят много топлина и щастие на семейството, чийто дом ще украсят.

Ученическите албуми са също един от „специалитетите“ ни, с който много се гордеем и смело можем да заявим, че с уникалния си облик са единствени по рода си!

Още много идеи предстои да станат реалност и да заемат място сред нашите творения…Благодарим ви, че сте с нас в това прекрасно приключение! Благодарим ви за желанието да подарите щастие на близките си, и да направите света на децата си по-вълшебен!
Изключително удоволствие е да творим за вас! 💛

Вдъхновение
Обожаваме работата си и творим неуморно, за да те изненадваме редовно с нови творения.
Качество
Основно правило на Alissa –  да изпипваме и най-малкия детайл, за да получиш продукт, в който ще се влюбиш.
Удовлетворение
Истинско удоволствие e да превръщаме специалните ти поводи в незабравими събития!
Емоция
Подаръкът от Alissa има суперсилата да доставя голяма радост и незабравими емоции между приятели и близки.

Нашите продукти

Продуктите ни включват родословни дървета, постери за детска стая с персонализирана буква/име, банери и покани за събития, поздравителни картички, ученически албуми (и още бъдещи изненади), сътворени с много желание и отдаденост, и изпипани до най-малкия детайл. Те са израз на нестихващо вдъхновение и любов към красивото, което прави света ни малко по-специален! 💛💛💛

Един от основните ни продукти е Родословното дърво – стоплящ сърцето, емоционален и въздействащ подарък!

Идеята за него се зароди преди години, покрай подготовката на сватбата ни, когато с моят съпруг решихме, че на това събитие би било прекрасно ние самите да поднесем подаръци на нашите родители, в знак на благодарност, любов и признателност за всичко, което са направили за нас. Трябваше да е нещо специално, със замисъл, нещо  свързано със семейното начало. Идеята дойде някак естествено, спонтанно и напълно логично – богато родословно дърво, отпечатано на канава с внушителен размер, в рамка, съобразена с интериора на дома им. Въздействието от подаръка беше изключително, и това ни вдъхнови да сътворим този продукт, вече и в няколко варианта, от които и такъв, който е чудесен подарък при появата на бебе.

Вижте ги тук →

Персонализирани постери за детска стая – в комбинация с име или буква на детето

Постерите ни за детска стая са предимно комбинации от две или три картини, с възможност за персонализиране на дизайна с името или буквата на детето. Вариантите за комбиниране са многобройни, и е страхотно удоволствие да се обмисля и избира съчетанието от изображения, което най-много би зарадвало щастливия малчуган, който ще го получи. Истинското удовлетворение обаче ще настъпи тогава, когато поднесете на детето този уникален подарък и усетите детския възторг.

Вижте ги тук →

Бебешки визитки

Бебешките визитки са изключително подходящ подарък за прекрасното събитие, каквото е появата на едно бебе. Можеш да изненадаш много приятно както твои близки с новородено бебенце, така и да подариш тази емоция на самата себе си с прекрасен спомен от най-ценния миг – първата среща с твоето съкровище. Дизайнът им е с нежен watercolor ефект и освен красиви илюстрации, включват най-важните детайли от раждането на бебенцето – датата и часа, в който се е появило, името му, както и теглото и ръста при раждане.

Вижте ги тук →

Табелки за врата

Една специална индивидуална поръчка ни вдъхнови да създадем тази нова категория в сайта – табелки за вратата на детската стая. Табелката представлява цветен принт на картон, поставен в бяла МДФ рамка, с елемент за окачване на гърба на рамката, точно както и при постерите.

Вижте ги тук →

Покани за събития

Да получиш красива и интересна покана, самó по себе си е един малък празник! Празник за очите и душата! Тази категория ни е от любимите, тъй като е свързана със специални събития, вълнения, емоции и прекрасни моменти. За нас е истинско удоволствие да съдействаме тези мигове да бъдат още по-красиви и вълнуващи както за теб, така и за гостите, които несъмнено ще са впечатлени и ще се почувстват много специални! Поканите са онези малки, но много важни детайли от голямото събитие, които го правят още по-празнично и незабравимо!

Вижте ги тук →

Поздравителни картички

Този раздел постепенно ще обогатяваме с все повече картички за всякакви поводи и празници. Някои от тях са “свързан продукт”, което означава, че пасват на стила и визията, и/или включват детайл от дизайна на някой от останалите продукти, и би било чудесен избор да се поднесат в комплект с този продукт, за един завършен и обмислен подарък.

Вижте ги тук →

Ученически албуми

Когато разработвахме дизайна на албумите, целта ни беше да избегнем масовите “ретро” визии на този тип продукти, където снимката на всяко дете е поместена в общ шаблон, размножен по страниците на албума. Точно обратното – искахме усещане за индивидуалност, емоция и весели спомени. Измежду разнообразните страници със снимки на учениците, са поместени и страничка с послание към класната, както и мечтите и стремежите на всяко от децата.

Вижте ги тук →

Вие за нас

  positive review  Вече 3 пъти избирам Alissa.bg, за да зарадвам близки за мен деца и техните родители! Досега една прекрасна балерина краси стаята на 4-годишна госпожица, симпатично слонче носи късмет на един малък мъж, наскоро появил се на бял свят, а серия еднорози очаква да придаде вълшебство в новата стая на още една 4-годишна принцеса за рождения й ден! Ще Ви избирам отново и отново, защото сте различни, защото имате отношение към работата си, към клиентите си, към децата! ❤️

  Мария Костадинова Avatar Мария Костадинова
  19.10.2020

  positive review  Страхотни! Съобразиха се с всяко наше желание❤️🎀

  Гери Иванова Сидерова Avatar Гери Иванова Сидерова
  09.06.2021

  positive review  Изключително красиви постери, чудесно отношение и много бърза доставка! Благодаря ви! ❤️

  Елица Калинска Avatar Елица Калинска
  12.05.2021

  positive review  За първи път поръчвам от Alissa.bg и останах изключително доволна. Постерите са прекрасни. Отново бих пазарувала от този сайт!

  Gulten Mehmed Avatar Gulten Mehmed
  22.10.2020

Имаш въпроси? Не се колебай да се свържеш с нас, ако ти е необходима повече информация. За нас ще е удоволствие да обсъдим това, от което се нуждаеш.

Можеш да ни последваш и във Facebook, Instagram и YouTube.