Постер “Baby Animals 1#1”

14.90 лв.34.90 лв.

“Baby Animals #С” е част от серия персонализирани постери за детска стая, с буквата и името на детето. Тя включва композиция от 2 постера с…виж повече

Изчистване

Описание

Ако очакваш бебе и си на така вълнуващия етап “подготвяне на детската стая”, серията ни постери “Baby Animals” ще допълнят прекрасно интериора й. Ако твои приятели или близки очакват бебе или имат малко дете, можеш да подготвиш една страхотна изненада, която гарантирано ще донесе мноооого усмивки и радост 💛

“Baby Animals 1#1” е част от серия персонализирани постери за детска стая. Може да се комбинира с Постер “Baby Animals 1#” (с име). Тя включва постери с бебета животни и флорални елементи – красиви цветни принтове с акварелен ефект, на 250 гр бял картон, в размер по твой избор.

Постерите в размери 21х30 см и 30х40 см се предлагат и във вариант с бели МДФ рамки, като крайните размери с рамка са съответно 24х33 см и 33×43 см. Постерите във вариант БЕЗ рамка пристигат при теб грижливо опаковани в твърд картонен тубус, който ги съхранява непокътнати, а изборът на рамки оставяме на теб, за да може тази красота да пасне перфектно на интериора, за който е предназначена.

Всичко, което очакваме от теб е, при поръчка, в поле „Бележки“ да ни напишеш коя от всички илюстрации в галерията на продукта си избираш (щракни на иконката за показване на снимката в по-голям размер, и със стрелката вдясно можеш да разгледаш всички варианти). Оттам поемаме ние, за да подготвим тази страхотна изненада!

Допълнителна информация

Размер

15х21 см, 21×30 см, 21х30 см с рамка, 30х40 см, 30×40 см с рамка, 40×50 см, 40×60 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Постер “Baby Animals 1#1”“

Също може да ви хареса…

Постер “Baby Animals 1#...
14.90 лв.34.90 лв.