Постер „О, балет! 1#“ (с име)

6.00 лв.28.00 лв.

„О, балет! 1#“ (с име) е част от серия персонализирани постери за детска стая, с името на детето. Комбинира се чудесно с…виж повече

Изчистване

Описание

Ако си имаш балеринка вкъщи или сред своите близки, само си представи нейното вълнение, когато я изненадаш с тези красиви илюстрации с балетни елементи за нейната стая. А когато открие, че и нейното име е на тях, и че са направени специално ЗА НЕЯ,  колко голяма ще е радостта й! 💛

„О, балет! 1#“ (с име) е част от серия персонализирани постери за детска стая, с името на детето. Комбинира се чудесно с Постер „О, балет! 1#1“. Тя включва постери на тема балет – красиви цветни принтове с акварелен ефект, на 250 гр бял картон, в размер по твой избор.

Постерите в размери 21х30 см и 30х40 см се предлагат и във вариант с бели МДФ рамки, като крайните размери с рамка са съответно 24х33 см и 33×43 см. Постерите във вариант БЕЗ рамка пристигат при теб грижливо опаковани в твърд картонен тубус, който ги съхранява непокътнати, а изборът на рамки оставяме на теб, за да може тази красота да пасне перфектно на интериора, за който е предназначена.

Всичко, което очакваме от теб е, при поръчка, в поле „Бележки“ да ни напишеш името на детето, и коя от всички илюстрации в галерията на продукта си избираш (щракни на иконката за показване на снимката в по-голям размер, и със стрелката вдясно можеш да разгледаш всички варианти). Оттам поемаме ние, за да подготвим тази страхотна изненада!

Допълнителна информация

Размер

15х21 см, 21×30 см, 21х30 см с рамка, 30х40 см, 30×40 см с рамка, 40×50 см, 40×60 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Постер „О, балет! 1#“ (с име)“

Също може да ви хареса…

Постер „О, балет! 1#1“
6.00 лв.28.00 лв.