Ученически албум “7 клас”

26.00 лв.32.00 лв.

Ученически албум, отбелязващ завършването на 7-ти клас. Ученическите ни албумчета са любим наш продукт, с който…виж повече

Изчистване
Категория: SKU: N/A

Описание

Ученическите ни албумчета са любим наш продукт, с който много се гордеем, и смело можем да заявим, че със своя нестандартен облик, то е единствено по рода си! Дизайнът му “бяга” от типичната “ретро” визия на този тип продукти, и носи усещане за индивидуалност, емоция и весели спомени. Снимките на децата са “пръснати” сред разнообразни, но едностилни страници, в които на неочаквани места тук-там сме вплели името на класа и училището. Включили сме и специални страници – едната е с послание към и от класния ръководител, а към снимката на всеки от младежите е изписан нейният/неговият девиз. Предвидена е страничка със списък с телефоните на децата и кл. ръководител, а на гърба на корицата има кратко послание, което е индивидуално за различните класове. В този случай това е обещание за следващи срещи на класа. Корицата е индивидуална, със снимката на всяко дете. Снимките в албума също са дело на екипа на Alissa.bg.

Предоставяме ви възможността да поръчате изработка на албумчета и с предоставени от вас снимки.

Албумът е с размер на страницата 21 х 15 см и включва 24 страници от плътен гланциран картон, прикрепени с телчета по средата.

Минималният брой албумчета за поръчка е 20 бр.

Допълнителна информация

Фотосесия

изпратени от Вас снимки, фотосесия от нашия екип (само за гр. Варна)

Също може да ви хареса…